WiFi, LAN Bewakingscamera 1280 x 720 pix 2,8 mm Smartwares C730IP

68,28
2 Prijzen, De beste prijs bij Wehkamp.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Verzendkosten € 5,95
Op werkdagen voor 23:00 besteld morgen in huis, voor 12:00 uur vanavond al!
Retour Gratis retour binnen 14 dagen
Bezorgd door DHL

Over WiFi, LAN Bewakingscamera 1280 x 720 pix 2,8 mm Smartwares C730IP

Met de handige Smartwares C730IP HD Baby Camera is het super eenvoudig om je kleintje in de gaten te houden. Je ziet de beelden namelijk op je smartphone via een speciale App.

De IP camera is natuurlijk ook geschikt voor andere doeleinden, zo kan hij ook dienen als indoor veiligheidscamera. Als je van huis bent kun je via je smartphone zien wat er in je huis gebeurt. Er zijn daarom 2 verschillende Apps voor deze IP HD camera van Smartwares, een voor Baby monitoring en een voor Security camera.

De IP camera heeft een aantal speciale functies wanneer je hem als Baby camera gebruikt. De 2-weg audiofunctie met ingebouwde microfoon en speaker maakt het mogelijk je baby te horen wanneer hij huilt en tegen hem te praten via je smartphone. Ook kunnen er meerdere mensen via een smartphone kijken naar de beelden van de camera. Er zit een bewegingsdetector op maar het is ook mogelijk continue op te nemen. Je kunt instellen dat je een alarmsignaal of e-mail krijgt na detectie. Er zit ook een speciaal nachtlampje op de camera. Het is mogelijk om diverse slaapliedjes af te spelen. Tot slot zit er een temperatuur- en luchtvochtigheids-sensor op, dus als de temperatuur of luchtvochtigheid niet goed is krijg je daar ook een melding van.

Niets zal het slaapje van je baby nog verstoren en mocht dat toch gebeuren, dan ben je direct op de hoogte met de Smartwares C730IP HD Baby Camera!

Eigenschappen:
- Live bekijken vanaf elke locatie op elk gewenst moment
- Draadloze verbindingen : Wif 802.11b / g / n
- Frequentie: 2.4 GHz
- 2 - weg audio : Ja
- Push Notification : Ja ( iOS en Android)
- Bewegingsdetectie
- Nachtzicht: tot 5 meter
- Kijkhoek: Horizontaal 75

Materiaal:
Kunststof
Voorraad:
Vestigings adres: Meeuwenlaan 2
Telefoonnummer: 038-8454545
KVK nummer: 27109571