Zwarte Polar Pro PolarPro Macro Lens voor GoPro Hero5 Black

29,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Polar Pro PolarPro Macro Lens voor GoPro Hero5 Black

Polar Pro Macro filter Hero 5
Maak prachtige opnames met je GoPro Hero 5 van extreem dichtbij met het macro filter van Polar Pro. Het filter is gemaakt van glas, wat zorgt voor een 'glashelder' beeld. Met het macro filter wordt de brandpuntafstand van de camera verkleind, waardoor je dichtbij je onderwerp toch een scherp beeld krijgt. De macro lens is ideaal voor opnames vanaf een afstand van 12 cm tot 30 cm. Het filter is gemakkelijk op de GoPro Hero 5 te klikken en ook weer eenvoudig te verwijderen.
Filters zijn perfecte GoPro accessoires
Kleurenfilters en polarisatiefilters zijn perfecte actioncam accessoires omdat ze net als bij normale fotocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij surfen of snowboarden zeer belangrijk. Kleurenfilters heffen de hoge verzadigingsgraad van bepaalde tinten in het beschikbare licht op, zoals een overmaat aan UV-licht in het hooggebergte, of juist de extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt. Je schuift een Polar Pro correctiefilter heel eenvoudig op een Hero 4 of Hero 5 camera. Polar Pro filters zijn een must voor ieder action cam bezitter.
Innovatieve denkers van Polar Pro
Als je gaat duiken of snowboarden met je GoPro, zijn Polar Pro filters een logische keuze, want de bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Dit betekent dat praktijkervaring direct wordt omgezet in handige producten voor action cams. En dat is een enorm voordeel, want als je je zelfontwikkelde producten wilt gebruiken, wil je natuurlijk zeker weten dat ze goed zijn! Dat levert dus een hoogwaardige kwaliteit filters op.