Polar Pro PolarPro Red Filter voor GoPro Hero5 Super Suit

34,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Polar Pro PolarPro Red Filter voor GoPro Hero5 Super Suit

Polar Pro Aqua Red Filter Hero 5 Super Suit
Dit Polar Pro Aqua Red filter is speciaal gemaakt voor de Super Suit behuizing van de GoPro Hero 5. Het aqua red filter is bedoeld voor gebruik onder water, van 5 tot 25 meter diep. Het filter corrigeert de blauw-groenige zweem die je ziet op grote diepte en is daarmee vooral geschikt in helder, tropisch water. Met dit filter verkort je de tijd van het editen omdat je achteraf geen kleurcorrecties meer hoeft toe te passen. Het filter is gemakkelijk te bevestigen en verwijderen.
Filters zijn perfecte GoPro accessoires
Kleurenfilters en polarisatiefilters zijn perfecte actioncam accessoires omdat ze net als bij normale fotocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een polarisatiefilter gaat schittering tegen en dat is bij surfen of snowboarden zeer belangrijk. Kleurenfilters heffen de hoge verzadigingsgraad van bepaalde tinten in het beschikbare licht op, zoals een overmaat aan UV-licht in het hooggebergte, of juist de extreme blauwtinten die je onder water tegenkomt. Je schuift een Polar Pro correctiefilter heel eenvoudig op een Hero 4 of Hero 5 camera. Polar Pro filters zijn een must voor ieder action cam bezitter.
Innovatieve denkers van Polar Pro
Als je gaat duiken of snowboarden met je GoPro, zijn Polar Pro filters een logische keuze, want de bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Dit betekent dat praktijkervaring direct wordt omgezet in handige producten voor action cams. En dat is een enorm voordeel, want als je je zelfontwikkelde producten wilt gebruiken, wil je natuurlijk zeker weten dat ze goed zijn! Dat levert dus een hoogwaardige kwaliteit filters op.