Monitor Audio Bronze 2 - Boekenplank Hifi Luidspreker - Rosemah (paar)

369,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Rosenut

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Monitor Audio Bronze 2 - Boekenplank Hifi Luidspreker - Rosemah (paar)

Monitor Audio Bronze 2 Luidspreker De Bronze-serie is een zeer succesvolle speakerlijn van Monitor Audio. De eerste speaker uit deze reeks werd geïntroduceerd in 2000. Als je de nieuwste generatie, de Monitor Audio Bronze 2, vergelijkt met de eerste generatie, dan lijkt er weinig veranderd. De Britse audiospecialist heeft het klassieke uiterlijk van de speaker intact gelaten, maar onder de motorkap is vrijwel alles vernieuwd. Monitor Audio maakt nog steeds gebruik van de welbekende C-CAM woofer, maar voor de rest zijn alle componenten compleet nieuw.
Prettige bas De Bronze 2 bouwt voort op het audiofiele karakter van de Bronze-lijn. Het geluid is vrij neutraal en klinkt bijzonder gedetailleerd. Ondanks zijn compacte formaat levert de Monitor Audio Bronze 2 een indrukwekkende bas. De C-Cam Bass/Mid-Range Driver is een schotelvormige kegel, die, in tegenstelling tot voorgaande modellen, niet is bedekt met een stofkap. De bas ligt prettig in het gehoor, vooral omdat hij nooit overheerst.
Minder vervorming Monitor Audio heeft veel werk gestoken in de ontwikkeling achter het middenrif. Er is een nieuwe ventilatiesysteem ontwikkeld die zorgt voor een sterk verbeterde dynamiek. Ruis en vervorming worden tot een minimum beperkt. Deze ontwikkeling komt niet alleen de dynamiek van het geluid ten goede, ook klinkt de muziek een stuk zuiverder. Met een maximale belastbaarheid van 100 Watt heeft de Monitor-Audio Bronze 2 genoeg power in huis voor de kritische muziekliefhebber.
Afwerking Monitor-Audio Bronze 2 Luidsprekers van Monitor Audio staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit afwerking. De speaker is uiterst verfijnd opgebouwd met louter kwaliteitsmateriaal. Volgens het gerenommeerde Hifi-magazine What HiFi? is de afwerking van de Bronze 2 van zeldzame klasse, vergelijkbaar met de speakerafwerking van audiofiele merken als Q Acoustics. Het klassieke uiterlijk geeft de speaker, gewild of ongewild, een extra dosis klasse.
Compleet Monitor Audio heeft geen reden gezien om de succesformule van de Bronze-serie overboord te gooien. Het klassieke uiterlijk is de hoeksteen van de Bronze-lijn. Doordat de Bronze 2 onder de motorkap grondig onder handen is genomen, is de Monitor-Audio Bronze 2 een van de meest complete boekenplank speakers. Hij combineert prijsvriendelijkheid met klasse en een uiterst gebalanceerd en verfijnd geluid. Specificaties

  • 2-weg speaker
  • Frequenty Response: 42 Hz - 30 kHz
  • Gevoeligheid: 90dB
  • Maximum S.P.L. : 113dBA
  • Nominale impedantie: 8 Ohm
  • R.M.S.: 100 Watt
  • Aanbevolen versterker vermogen: 30 - 100 Watt
  • Crossover Frequentie: 3.1 kHz
  • Afmetingen: 350 x 185 x 255mm
  • Gewicht: 5.3 kg