Witte Basic Muts - Beanie muts - Muts met licht - 5 LED verlichte muts - LED Muts - Veilige warme muts - Grijs

6,32
3 Prijzen, De beste prijs bij Massamarkt.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Witte Basic Muts - Beanie muts - Muts met licht - 5 LED verlichte muts - LED Muts - Veilige warme muts - Grijs

In het koude winterse weer wil je graag een warme muts dragen. Deze warme en veilige muts biedt niet alleen warmte, maar voegt ook nog iets extra’s toe. Deze stoere ijsmuts is voorzien van 5 LED lichtjes die wel 5 meter ver stralen. Zo blijf je niet alleen goed warm in de koude winteravond, maar kan je goed je weg vinden in het donker. Daarnaast ben je dus voortaan ook altijd zichtbaar in het verkeer.

Lekker warm in de winterkou
Deze muts helpt je in alle mogelijke situaties. Of het nu op de schaats is, op de fiets of wandelend door een donker park, met deze veilige warme muts met LED lampjes kan je altijd zien waar je heen wilt gaan. Dit geeft een veilig gevoel als je door het donkere winterse weer op pad moet.

Warme muts met verlichting
Deze warme muts is gemaakt van polyester acryl en heeft een vochtbestendige voering. Deze voering houdt je warm en droog. De muts wordt geleverd in 1 universele maat en in de kleur grijs. De LED lampjes zijn zichtbaar als een soort display aan de voorzijde van de muts. Door middel van een aan en uit knop, die is weggewerkt in de band van de muts, kunnen de lampjes worden bedient. De lampjes werken op vier knoopcelbatterijen die tot 43 uur continu kunnen branden en eenvoudig zijn te vervangen.

Eigenschappen

* Materiaal: polyester acryl

* Vochtbestendige binnenvoering

* 5 LED lampjes

* Werking: 4 CR2032 knoopcelbatterijen (inbegrepen)

* Aan en uit knop in de band van de muts

* Kleur: zwart

* Universele maat

Materiaal:
Polyester
Maat:
One size
Voorraad: