O'DADDY Track en Tracer zwart

12,-
2 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over O'DADDY Track en Tracer zwart

Vind altijd je kinderen, huisdier of spullen terug zoals koffers, elektronica, sleutels, smartphone, tablet, etc. middels GPS tracking. Via een speciale App is alles instelbaar en traceerbaar tot een afstand van maximaal 25 Meter buitenshuis.

Product informatie en inhoud set:
- 1x Track en Tracer
- 1x CR2032 knoopcel batterij (deze is inbegrepen)
- Incl. handleiding (Nederlands, Engels en Duits)
- Incl. ring om ergens aan te hangen of aan sleutelhanger te bevestigen
- Kleur: zwart
- Lichtgewicht en klein formaat
- Werkt zeer intuïtief
- Werkt met Google maps
- Batterij duur: ca. 6 maanden
- Afmeting: ca. 3cm breed x 5cm hoog x 1cm dik
- CE goedgekeurd

Uw telefoon of tablet moet voldoen aan onderstaande minimale eisen:
- Bluetooth 4.0 of hoger
- Android versie 4.4 of hoger
- Iphone 4S of hoger
- Dit artikel is niet compitabel met deze merken: Huawai, LG en Doogoo

De Tracker voor al uw kostbaarheden
Het verbindt de gebruiker met zijn kostbaarheden zoals koffers, je huisdier, elektronica, je kind, auto, caravan, sleutels, smartphone, tablet enz. Via een speciale App is alles zichtbaar tot een afstand van maximaal 25 Meter buitenshuis. Het leuke van de tracer is dat er 6 trackers op 1 telefoon aangesloten kunnen worden. Zorg er bij gebruik voor dat het telefoon geluid aan staat. U kunt iedere tracker een individuele naam geven zoals: sleutels en dat maakt het terug vinden een stuk makkelijker.

Alarm instellen
U kunt een alarm instellen zodra de tracer buiten bereik is zal de telefoon een door u geselecteerd alarm geven. Zodoende kunt u bijvoorbeeld de kinderen met een gerust hart laten spelen zonder dat u ze uit het oog kunt verliest als ze meer dan 25 Meter van U vandaag lopen.

De App
De app is uitgevoerd met google maps zodat u altijd kunt zien waar de tracker voor het laatst is gebleven. Als u de auto parkeert is het altijd een drama om die weer terug te vinden maar niet met deze tracker en tracer! Zodra u de auto geparkeerd heeft drukt u op de knop van de tracer en die zet een markering op google maps. Nadat u lekker heeft kunnen winkelen komt op het parkeer terrein en hoeft u alleen de app te openen en naar google maps te gaan, u ziet direct waar de auto zich bevind. Dit is uiteraard te doen met iedere bezit of plaats welke u terug wil vinden. U kunt dan ook meerdere laatste locaties terug zien bij ‘’lost history’’

Niet storen
Als u even niemand of niets hoeft te tracker/tracer kunt u er ook voor kiezen om de ‘’do not disturb’’ functie gebruiken. Hierdoor geeft de telefoon geen signaal meer als u buiten het bereik gaat van de tracker. Deze zal wel een markering zetten op de map zodra u buiten bereik bent.

Foto afstandsbediening
Naast alle geweldige functies heeft deze tracer ook een afstandsbediening functie voor het maken van foto’s. De selfie sticks zijn hot maar je moet de telefoon op timer functie zetten wat nog wel een kan zorgen voor lastige / pijnlijke momenten. Met de tracker kunt u ten alle tijden een foto maken. Open de app en ga naar ‘’photograph’’ Daarna is het zo simpel als 1x klikken op de tracker en de foto is genomen. Ook alle handige functies zoals flits en camera draaien zijn te doen met de tracer

Voice recording
De tracker is uitgevoerd met een voice recording functie. Loopt u op straat en heeft geen pen en papier maar u moet wel iets onthouden kun t u gebruik maken van de voice recording functie. Druk 2x kort op de tracker en spreek de boodschap in. Na het bericht drukt u 2x kort op de tracer en die heeft het opgeslagen in de app. Als u thuis komt kunt het rustig terug beluisteren.

Alarm signaal
Als u de tracker heeft maar uw telefoon is zoek dan kunt u 2x kort op de knop drukken van de tracer en dan gaat het alarm af van uw telefoon. Dit is een functie die u kunt selecteren.

Download de bijbehorende 'cTracing App' in de Apple store of de Google Android Store

Materiaal:
Plastic
Voorraad: