Silverlit Drone Mission Set - Zwart/Blauw

69,95 49,95
7 Prijzen, De beste prijs bij Gadgethouse.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren

Boven de 50 euro gratis bezorgd
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
Retour Binnen 90 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Silverlit Drone Mission Set - Zwart/Blauw

Een grote op afstand bestuurbare Truck inclusief Drone. De 2-in-1 functie maakt het mogelijk om met 1 controller beide voertuigen te besturen. De intelligente Truck heeft een unieke follow me functie, waardoor de Drone de Truck automatisch kan traceren én volgen! In Truck modus bestuur je met gemak de truck met drone op het dek door de kamer. Dit dek fungeert tevens als oplaadstation voor de drone. Zet de controller op Drone modus en de drone vliegt vanaf het oplaadstation de lucht in. De Drone is voorzien van auto-hovering en headless mode systeem wat zorgt voor maximale gebruiksvriendelijkheid. In de Follow modus bestuur je de truck, en met een druk op de knop zal de drone opstijgen en de truck automatisch blijven volgen. Beide voertuigen zijn voorzien van stoere lichteffecten.

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017

De mening van de jury:
Rijden en vliegen in één met deze truck met drone. En alles te regelen met één afstandsbediening. Ziet er mooi en stoer uit.

Toelichting ontwikkelingspsycholoog:
Drones zijn in, en het leuke van dit speelgoed is dat de drone ook nog eens een stoere, bestuurbare truck als uitgangsbasis heeft. Dat biedt veel variatie in speelmogelijkheden. Zowel de drone als de truck kunnen apart bestuurd worden en de drone kan ook nog eens automatisch de truck volgen. Deze combinatie lijkt meer geschikt voor binnenshuis dan buitenshuis. Leuk om samen met een ander kind te doen en eventueel te combineren met andere stoere auto's om je eigen avontuur (fantasiespel) te bedenken en spelen. Het goed aansturen van de drone is een mooie uitdaging voor de oog-handcoördinatie. Leuk avonturenspeelgoed.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: