Grijze Logitech Gaming Gaming Mouse G300s

44,99 36,90
4 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Zwart Zwart,Blauw

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Grijze Logitech Gaming Gaming Mouse G300s

De Logitech G300s Gaming Muis levert meer vermogen, meer controle en meer overwinningen. Dankzij negen programmeerbare knoppen kun je de toetsenbordopdrachten uitvoeren met knoppen die eenvoudig te bereiken zijn. De geronde, symmetrische vorm is voor beide handen even comfortabel (en de G300s is ook geweldig voor mensen die geen grote muis willen). Je kunt dus langer spelen zonder vermoeid te raken. Wijs een unieke kleur en identiteit toe aan elk gebruikersprofiel met tot zeven kleurvariaties die aangeven welke instellingen actief zijn tijdens de game.


9 programmeerbare knoppen
Behaal geweldige resultaten met de standaardconfiguratie direct uit de doos. Of stel triggers via één knop in voor acties waarvoor je normaal gesproken in menu's moet graven. Breng push-to-talk communicatie binnen beter bereik.

Optische sensor van gamingklasse
De G300s is voorzien van een optische sensor van gamingklasse en trackt langzame en snelle bewegingen op een groot aantal oppervlakken. Je krijgt dus consistente reacties op de bewegingen van je hand.

Kenmerken
DPI 240-2500
Schakel eenvoudig met de DPI, van pixelprecies richtingen voor sluipschieten tot bliksemsnelle manoeuvres voor een 360 no scope.


Ingebouwd geheugen
Met het ingebouwde geheugen en Logitech Gaming Software kun je je instellingen opslaan en overal mee naartoe nemen.


9 Programmeerbare knoppen
Programmeer met de Logitech Gaming Software je favoriete opdrachten en macro's voor elk van de knoppen.


7 Kleuren
Wijs een kleur en identiteit toe aan elk gebruikersprofiel met tot zeven kleurvariaties die aangeven welke instellingen actief zijn tijdens de game.


Pakketinhoud
• Logitech G300s
• Handleiding
• 2 jaar fabrieksgarantie en volledige productondersteuning