Klik-Aan-Klik-Uit zender rf-schakelaarsysteem, afstandsbediening, systeemcode aut

27,99 22,39
7 Prijzen, De beste prijs bij Praxis NL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Over Klik-Aan-Klik-Uit zender rf-schakelaarsysteem, afstandsbediening, systeemcode aut

Draadloze bediening van je verlichting of apparaten. Met behulp van de KlikAanKlikUit afstandsbediening met timerfunctie kun je automatisch jouw KlikAanKlikUit-ontvangers activeren wanneer geprogrammeerd.
Met de afstandsbediening met timerfunctie kun je handmatig of automatisch verlichting, elektrische apparatuur, rolluiken enz. in- en uitschakelen. Deze afstandsbediening is geschikt voor alle KlikAanKlikUit ontvangers die uitgerust zijn met het automatisch codesysteem (product begint met A bij bijvoorbeeld ACM-100)

Controleer en programmeer jouw netwerk:
De afstandsbediening met timerfunctie heeft in totaal 16 kanalen om ze afzonderlijk te kunnen gebruiken met 16 KlikAanKlikUit ontvangers. Elk kanaal kan met meerdere ontvangers werken (afhankelijk van het type ontvanger: aan/uit, dimmen, omhoog/omlaag).
Daarnaast heeft deze afstandsbediening 12 programma’s met een timerfunctie. Je kunt instellen wanneer jouw lampen of apparaten aan of uit gaan. Voor elk programma zijn er drie verschillende tijdsperiodes: dagelijks, één keer of op willekeurige tijdstippen binnen de ingestelde tijd. De willekeurige periode is een ideale stand om te simuleren dat je thuis bent.

Upgrade jouw KlikAanKlikUit Systeem:
KlikAanKlikUit producten kunnen op verschillende manieren gecombineerd worden. De ontvangers kunnen op drie verschillende KlikAanKlikUit zenders worden aangesloten: bijv. met wandschakelaars, bewegingssensoren en een internet controle station waarmee je jouw verlichting kunt bedienen met een smartphone of tablet.
De afstandsbediening werkt ook voor alle andere KlikAanKlikUit ontvangers: bijv. Schakelaars, dimmers, rolluiken, zonwering, draadloze deurbellen, enz.

Kenmerken Afstandsbediening met Timer:

  • Eenvoudige installatie.

  • 16 kanalen, 12 programma’s met timerfunctie.

  • Draadloos bereik: tot 30 meter binnenshuis (zelfs door muren).

  • Stuurt radio signalen op 433,92 MHz.

  • Voeding: 1x 3V CR2032 (inbegrepen) en 1x 12V A23 (inbegrepen).

  • Nederlands ontwerp: voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

  • Compatibel met alle KlikAanKlikUit ontvangers.


Inhoud van de verpakking:
- ATMT-502 afstandsbediening met timerfunctie
- 3V CR2032 batterij
- 12V A23 accu
- Gebruiksaanwijzing

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: