Witte Gallo Acoustics Micro SE - Satalliet Speaker - Kristalhelder 3D-geluid - Special Edition ( Meerdere Kleuren Verkrijgbaar )

209,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Zwart Wit Blauw Rood Grijs zwart,rood,wit,blauw,grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Gallo Acoustics Micro SE - Satalliet Speaker - Kristalhelder 3D-geluid - Special Edition ( Meerdere Kleuren Verkrijgbaar )

Gallo Acoustics Micro SE luidspreker
Anthony Gallo, de ontwerper van de Gallo Acoustics high-end luidsprekers in alle soorten en maten, richt zich met de Micro SE luidspreker op de audiofiel die wellicht klein behuisd is. De nieuwste versie van de Micro SE meet 4 inches in diameter en bestaat uit een volledig metalen bol. De Micro SE is zo ontworpen dat er een 3D soundstage effect ontstaat, ongeacht waar de luisteraar zich bevindt in de ruimte. Design en technologie De Micro SE luidspreker is een combinatie van uniek design met een eigen ontworpen driver technologie. Deze combinatie is ideaal voor toepassingen waarbij de prestaties er echt toe doen. De Micro SE maakt gebruik van een speciaal ontwikkelde transducer met een frequentiebereik van 100 Hz tot 22 Khz, en dat allemaal aangedreven door een enkele driver. De gebruikte techniek maakt het mogelijk om de Micro SE te laten klinken als een echte audiofiele luidspreker, zonder dat daar een groot prijskaartje aan hangt. Resonanties De geoptimaliseerde Pulse technologie (OPT) en gepanteerde S2 technologie elimineren alle eventuele kleuringen en resonanties van het geluid. En dit allemaal geïntegreerd in een bolvormige behuizing, resulteert in een compacte satelliet luidspreker die ongelooflijk goed klinkt, met een levendige, kristalheldere 3D soundstage welke ongeacht de luisterpositie stabiel blijft. S2 technologie Net zoals het standaard Micro model, maakt de Micro SE gebruik van een ontwerp met de gepatenteerde S2 technologie. De S2 technologie van Gallo Acoustics regelt de geluidsweergave alsof het om een grotere behuizing van de Micro gaat. De technologie zorgt als het ware voor een 2 octaven lagere weergave dan normaliter mogelijk is bij deze behuizing grootte. De luidspreker eenheid gaat namelijk uit van een grotere behuizing. Ook verkrijgbaar in de kleuren wit en zilver. Specificaties: Frequency Response
On wall or floor stand: 100Hz to 22Khz
Isolation ring or table stand: 120Hz to 22Khz
Sensitivity: 85 dB/w 2.83v (1M)
Nominal Impedance: 4 Ohms
Power Handling:
(Small Enclosure) 125 watts
Height on Stand: 91.5 cm
Drivers: 3" wide-dispersion flat diaphragm
Crossover: None
Dimensions: 4" Sphere
Gewicht: 737g
Cone material: Aluminium Honeycomb Sandwich
Enclosure Material: Mild Steel/Stainless Steel
Garantie: 5 years parts and labour
10,1 cm diameter