Zilveren MINIX NEO C-UE USB-C naar 3-Port USB 3.0 en Gigabit Ethernet Adapter Zilver

29,95
3 Prijzen, De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren MINIX NEO C-UE USB-C naar 3-Port USB 3.0 en Gigabit Ethernet Adapter Zilver


Belangrijkste feiten van de NEO C-UE

  • Wissel gegevens uit met een ongelooflijke snelheid.
Onze USB-C naar 3-poorts USB 3.0 en Gigabit Ethernet adapter dicht het gat tussen huidige en nieuwe technologieën waarbij via één USB-C poort u toegang krijgt naar 3 X USB 3.0 poorten en een Gigabit Ethernet poort.
  • Snelle en betrouwbare Gigabit Ethernet verbinding.
Met onze adapter kunt u direct een verbinding opzetten met supersnelle bedrade netwerken tot een bandbreedte van 1000Mbps.
  • Supersnelle data overdracht.
De 3 x USB 3.0 poorten kunnen een data overdrachtsnelheid bereiken van 5 Gbps om tegemoet te komen aan de meest veeleisende datasnelheids behoeften.
  • Moeiteloos verbinden.
Het 'plug-and-play' ontwerp betekent dar er geen drivers geïnstalleerd hoeft te worden en u de adpater moeiteloos met de USB-C poort van uw apparatuur kan aansluiten.
  • Elegant, compact ontwerp.
Het elegante ontwerp van de premium compacte behuizing vormt een perfecte aanvulling voor uw met USB-C uitgeruste apparatuur.
  • Universele compatibiliteit.
Ontworpen om te werken met de laatste generatie computers en smart devices die een USB-C poort hebben, biedt onze adapter een universele compatibiliteit met Windows, Mac en Chrome OS. Het is ook een volledig backwards caompatibel met 10/100 Mbps bedrade netwerken en USB 2.0 en 1.1 apparatuur.