Minix Neo C-UE Laptopdockingstation USB-C stekker USB 3.0 bus A, RJ45-bus Incl. laadfunctie

36,44 30,99
3 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Minix Neo C-UE Laptopdockingstation USB-C stekker USB 3.0 bus A, RJ45-bus Incl. laadfunctie


Belangrijkste feiten van de NEO C-UE

  • Wissel gegevens uit met een ongelooflijke snelheid.
Onze USB-C naar 3-poorts USB 3.0 en Gigabit Ethernet adapter dicht het gat tussen huidige en nieuwe technologieën waarbij via één USB-C poort u toegang krijgt naar 3 X USB 3.0 poorten en een Gigabit Ethernet poort.
  • Snelle en betrouwbare Gigabit Ethernet verbinding.
Met onze adapter kunt u direct een verbinding opzetten met supersnelle bedrade netwerken tot een bandbreedte van 1000Mbps.
  • Supersnelle data overdracht.
De 3 x USB 3.0 poorten kunnen een data overdrachtsnelheid bereiken van 5 Gbps om tegemoet te komen aan de meest veeleisende datasnelheids behoeften.
  • Moeiteloos verbinden.
Het 'plug-and-play' ontwerp betekent dar er geen drivers geïnstalleerd hoeft te worden en u de adpater moeiteloos met de USB-C poort van uw apparatuur kan aansluiten.
  • Elegant, compact ontwerp.
Het elegante ontwerp van de premium compacte behuizing vormt een perfecte aanvulling voor uw met USB-C uitgeruste apparatuur.
  • Universele compatibiliteit.
Ontworpen om te werken met de laatste generatie computers en smart devices die een USB-C poort hebben, biedt onze adapter een universele compatibiliteit met Windows, Mac en Chrome OS. Het is ook een volledig backwards caompatibel met 10/100 Mbps bedrade netwerken en USB 2.0 en 1.1 apparatuur.