Olympus Tough TG-Tracker - zwart

319,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Olympus Tough TG-Tracker - zwart

Bedwing de hoogste berg, wees de golven de baas en laat de piste zien wat je waard bent! De TG-Tracker kan elke uitdaging aan en is een zeer robuuste en gebruiksvriendelijke camera waarmee je onder de zwaarste omstandigheden de mooiste foto's en filmopnamen maakt.
Sterke prestaties

Een 4K-videofunctie, een krachtige beeldprocessor, een 5-assige beeldstabilisator en een ultragroothoeklens zijn slechts een paar van de dingen die je helpen om actiemomenten haarscherp vast te leggen. De TG-Tracker biedt een zeer goede filmfunctie zonder ingewikkelde instellingen zodat jij je helemaal op de actie kunt concentreren.
De TG-Tracker legt je optreden vast en trackt je avonturen, zodat je later precies kunt zien wat je bereikt hebt. De gedetailleerde logfunctie geeft je uitstekend inzicht in de belangrijkste gegevens en zorgt dat je verdere verbeteringen kunt realiseren met het OLYMPUS Field Sensor System.

Water en stofdicht
De nieuwe TG-Tracker is waterdicht tot op 30 m, stofdicht, en bestand tegen temperaturen tot -10°C, een val vanaf 2,1 m en een druk tot 100 kg – en dat maakt dat hij onder vrijwel alle omstandigheden uitstekend presteert. Een geavanceerd binnen- en buitenwerk en het bekende sealingsysteem van OLYMPUS zorgen voor een uitstekende waterdichtheid.

Sensor Systeem
Het trackingsysteem met vijf sensoren zorgt ervoor dat deze voor foto's en video geschikte camera alles opneemt wat je ziet en alles vastlegt wat je voelt. Gps, kompas, versnellingssensor, barometer en thermometer tracken de complete actie waardoor je avonturen nog gedenkwaardiger worden. Perfect voor het vastleggen van persoonlijke prestaties tijdens uitdagende outdooractiviteiten.

Opnemen, tracken en laten zien
Zet je foto's of videofragmenten over naar je smartphone en de OI.Track-app en leg alle gegevens vast. Volg in één oogopslag je voorderingen en ontwikkeling en schakel eenvoudig tussen overzichten met de verschillende gegevens die aan je foto's en filmfragmenten zijn gekoppeld. Met de gratis OI.Share-app kun je je actiefoto's vervolgens eenvoudig doorsturen naar je mobiele telefoon om ze te delen via sociale media. Of gebruik het device als afstandsbediening voor de instellingen en ontspanner van de TG-Tracker.

4K Ultragroothoeklens
De 4K-videofunctie en ultragroothoeklens zorgen dat de complete scène haarscherp wordt vastgelegd. De ultragroothoeklens met een beeldhoek van 204° maakt dat je de hele ervaring echt opnieuw kunt beleven.