Zwarte Lipa AT-A890 action camera 4K Ultra HD Sony lens Wifi/ Met Goodram 16 GB SD-kaart / Elektronische beeldstabilisatie/ Remote via wifi en afstandsbediening / Dual screen/ Met 23 mounts en waterproof case/ Startklaar pakket

124,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zwarte Lipa AT-A890 action camera 4K Ultra HD Sony lens Wifi/ Met Goodram 16 GB SD-kaart / Elektronische beeldstabilisatie/ Remote via wifi en afstandsbediening / Dual screen/ Met 23 mounts en waterproof case/ Startklaar pakket

Nu met Kingston microSD-kaart 16 GB! U kunt bij ons daarnaast een Nederlandstalige digitale handleiding aanvragen.

Wilt u een 4K action camera met een verstelbare lens en een dual screen? De AT-A890 beschikt hierover inclusief een Sony lens, namelijk de IMX 078 sensor. Dit model kan daarnaast ook een SD-kaartgrootte aan van maximaal 128 GB!

Ultra HD en wifi

Dit model bevat de chipset Ambarella A12S75. Deze chipset is zeer stabiel en wordt veelal gebruikt voor de zeer dure action camera's. De AT-A890 is een van de weinige budget action camera's die in bezit zijn van deze chipset. Praktisch gezien geeft dit een stabiele werking en gepaard met de Sony IMX 078 sensor levert het onwijs mooie beelden op. De AT-A890 action camera is een action camera met vele mogelijkheden. Zo kan de action camera in verschillende resoluties filmen. De camera heeft 30 FPS (frames per second) voor 4K, 60 FPS voor 2.7K en Full HD en 120 FPS voor HD Ready Daarnaast kan de camera foto's maken met 14 megapixels, een resolutie van 4288 x 3216 pixels! Dit betekent dat het enorm scherp is. Dit model kunt u ook van afstand met uw smartphone besturen via de wifi-functie. U hoeft de camera en smartphone enkel te verbinden met elkaar via de bij behorende wifi-app.

Dual screen en EIS

Dit model beschikt over een dual screen. Het hoofdscherm bevat de optie om te navigeren naar verschillende functies en om te filmen/fotograferen. Daarnaast bevat de AT-A890 action camera een scherm voorop waarop u de tijd, de filmmodus en de batterijstatus kunt zien. Dit model beschikt daarnaast over de functie EIS (Electronic Image Stabilization). Dit is een nieuwe techniek van beeldstabilisatie, het beeld wordt elektronisch gestabiliseerd in plaats van optisch. Praktisch gezien betekent dit dus dat u geen vage beelden zult krijgen door beweging, de elektronische stabilisatie zal de cameralens stabiel houden zodat de foto's en video's scherp op beeld komen. Een leuke en handige functie dus!

Verschillende modes en remote control

De AT-A890 action camera beschikt daarnaast over veel extra functies. Het model beschikt daarnaast over functies als playback, time-lapse, interval, burst en motion detection. Zo is het mogelijk om de action camera op verschillende manieren te gebruiken wat het plezieriger maakt. In het pakket zit een kleine afstandsbediening waarmee u de camera kunt bedienen. U kunt de camera dus van afstand besturen via uw smartphone en de remote control!

In het pakket

In het pakket kunt u naast de action camera ook 23 accessoires vinden, inclusief een waterproof case. Met deze case kunt u tot 30 meter onder water duiken. Daarnaast zitten er verschillende mounts in het pakket waar u de camera mee kunt vastmaken aan verschillende objecten. Dit kunt u bijvoorbeeld doen op uw fiets of motor wat unieke beelden kan opleveren.

Dit model bevat filmfuncties als Burst, TimeLapse video, TimeLapse foto, Video interval, Loop recording, Exposure, Elektronische frequentie, Remote control afstandsbediening en wifi. Duik-en automodus via elektronische beeldstabilisatie.