Witte EcoSavers Kinetic Deurbel Draadloze Deurbel - geen batterijen nodig - kinetische energie - draadloze deurbel zonder batterijen

31,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte EcoSavers Kinetic Deurbel Draadloze Deurbel - geen batterijen nodig - kinetische energie - draadloze deurbel zonder batterijen

De Ecosavers Kinetic Deurbel is een draadloos deurbelsysteem die werkt zonder gebruik te maken van batterijen.

Plaats de deurbel bij de deur (bevestigingsmateriaal bijgeleverd) en sluit de ontvanger aan met behulp van de bijgeleverde USB adapter. Klaar !

Nooit meer last van lege batterijen en het vervangen van de batterijen. De kinetic deurbel maakt namelijk gebruik van energie die zelf opgewekt wordt door middel van de drukbeweging op de deurbel. Deze beweging wordt omgezet in energie en met behulp van deze energie kan een radiosignaal verzonden worden naar de ontvanger.

U heeft de keuze uit 38 verschillende melodien en het geluidsniveau van de ontvanger is aanpasbaar.

Deze draadloze deurbel heeft een bereik van 100 meter in open veld; bereik binnenshuis is afhankelijk van de bouw, aantal deuren etc. maar 30 meter is over het algmeen goed haalbaar.

Deze kinetische deurbel neemt ongeveer slechts de helft van het energieverbruik van een transformator van een gewone deurbel. U kunt derhalve ook energie besparen !

Specificaties

Productinformatie
EAN : 8717853704079

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: