3D presentatie over de HTC Vive VR bril

3D presentatie over de HTC Vive VR bril

Check nu onderstaande 3D presentatie over alle unieke specs en features van de geweldige HTC Vive! Deze XPlane-presentatie legt uit waarom de HTC Vive gezien kan worden als dé headset voor je ogen. Van de super realistische virtuele weergaven tot aan de comfortabe en aanpasbare riemen en foam- en neus pads, deze VR bril van HTC heeft het allemaal. Het zichtsveld van 110 graden dompelt je onder in een compleet nieuwe belevingswereld, en de 32 headset sensoren voor 360 graden motion tracking maken dat elke beweging die je doet volledig synchroon loopt met de virtuele wereld die je ziet. Daarnaast zorgen de multi-functionele trackpad en HD haptic feedback... oh wacht, misschien werkt het toch wat duidelijker als je de onderstaande 3D presentatie bekijkt:

HTC Virtual Reality bril
Jongen die gamed met de HTC Vive VR bril

De HTC Vive VR bril

De HTC Vive en andere VR brillen vergelijken

Ben jij door bovenstaande 3D presentatie ook zo enthousiast geworden over de HTC Vive? Een HTC Vive kopen doe je het voordeligst op Herengadgets.nl! Op onze webshop kun je namelijk alle prijzen en de nieuwste modellen uitbrengen vergelijken! Als er een nieuwe versie of uitbreiding uitkomt of een bepaalde shop biedt een flinke korting aan op de HTC Vive VR bril, dan ben jij de eerste die ervan af weet!

Wil jij ook kijken naar andere modellen en merken VR brillen? Zoek hier naar de VR bril die het beste bij jou past. Door onze samenwerkingen met alle grote VR shops kun je bij Herengadgets.nl alle merken en prijsklassen VR brillen gemakkelijk vinden en online bestellen. Zo slaag je altijd in jouw zoektocht naar een geschikte VR bril!