Zowie EC2-A USB game-muis Optisch Geïntegreerd scrollwiel Zwart

64,90
De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Zowie EC2-A USB game-muis Optisch Geïntegreerd scrollwiel Zwart

De ZOWIE muizen van BenQ zijn ontwikkeld op basis van feedback van gamers die op het allerhoogste niveau actief zijn. Wat wellicht gelijk opvalt is dat de BenQ ZOWIE EC2-A een vrij rustige uitstraling heeft, vooral in vergelijking met andere gaming muizen. Desondanks is de ZOWIE EC2-A een veelgebruikte muis op gaming toernooien en erg populair bij Counter Strike gamers, wat vooral komt door een combinatie van grip en hoge mate van precisie.Waarom je juist de ZOWIE EC2-A moet gebruiken bij FPS games
De ZOWIE EC2-A is ideaal voor FPS games zoals Counter Strike. Je hebt namelijk een hele betrouwbare precisie dankzij de optische wielen. Je kan bovendien met een druk op de knop in 4 trappen van 800 naar 3200 DPI. Je herkent dit aan de verschillende kleuren, zodat je snel kan switchen! Als je aan het rushen bent weet je immers dat je snel moet kunnen anticiperen, dus het is fijn als je muis deze bewegingen goed aankan!

Het verschil tussen winnen en...bijna winnen
De soepele vormgeving en grootte, precisie, en subtiele controle verbeteringen van de BenQ ZOWIE EC2-A maken het verschil tussen winnen en bijna winnen. De ZOWIE EC2-A heeft bovendien een lage lift up grens, waardoor de muisbwegingen direct stoppen als je hem optilt. Dit zorgt ervoor dat je weet dat elke beweging hetzelfde resultaat oplevert.

Speciaal voor rechtshandigen
Het ergonomische design van de ZOWIE EC2-A is speciaal ontwikkeld voor rechtshandigen. Het bied meer vrijheid bij bewegingen vanuit je pols. De rechterkant van de muis is afgerond, waardoor je nog makkelijker de muis kan bewegen bij bediening met gestrekte en met gebogen vingers.

Belangrijkste kenmerken BenQ ZOWIE EC2-A Gaming Muis
- De ZOWIE EC2-A Gaming Muis is speciaal voor rechtshandigen
- Soort knoppen: Pressed buttons (instelbaar)
- Verbinding: bedraad
- DPI: 400 / 800 / 1600 / 3200 (verstelbaar)
- Instelbare USB frequentie: 125 / 500 / 1000 Hz
- Maat: Medium formaat